WAT JE OP FAMILIEFEESTJES VERTELT WAT JE DOET

“Ik ben de facturatie expert van de administratie! Geen factuur ontglipt aan mijn aandacht en ik zorg ervoor dat elke inkomende en uitgaande euro goed verwerkt wordt. Met 14 deelbedrijven, tal van klanten en interne doorbelastingen vliegen mijn dagen voorbij. Is dat niet wat veel, hoor ik je zeggen? Nee hoor, want ik doe dat samen met mijn twee collega’s over België en Nederland heen. Wij brengen met z’n drietjes structuur in de drukte en iedereen is ons daar immens dankbaar voor.”

WAT JE ECHT DOET

iAdvise Groep maakte de afgelopen jaren een grote groei door. We hebben dan ook ambitieuze plannen om onze klanten perfect te blijven bedienen. Door deze snelle groei, met een toenemend aantal klanten en projecten, en de daarbij horende veranderingen en in de systemen, hebben we extra ondersteuning nodig voor onze financiële administratie.

Je hoofdtaken zijn het correct en tijdig opstellen, controleren en verwerken van de inkomende en uitgaande facturen voor verschillende deelbedrijven van iAdvise Groep. Dit doe je samen met twee collega’s die je in deze nieuwe rol zullen helpen. Daarnaast heb je regelmatig contact met de Belgische collega’s van de boekhouding en controlling. Ook werk je veel samen met de Nederlandse en Belgische account managers en managing partners van de deelbedrijven waarvoor jij de facturatie verzorgt.

Als je tijd over hebt, vinden we het geweldig als je wil meedenken over hoe we onze processen nog beter, sneller en makkelijker kunnen maken. Elk initiatief op het gebied van efficiency verbeteringen en proceskwaliteitsbewaking waarderen wij enorm. 

WAT WIJ VAN JOU VRAGEN

 • MBO++ of HBO werk- en denkniveau, minimaal 2-5 jaar werkervaring
 • Aantoonbare administratieve/facturatie ervaring
 • Vlot met een computer kunnen werken en kennis van het MS Office pakket zijn een must
 • Je bent flexibel, maar ook assertief genoeg om “nee” te durven zeggen als dat moet
 • Een gezond terriër gehalte om je vast te bijten in zaken is van harte welkom
 • Je werkt hoofdzakelijk op ons kantoor in Breda, maar je vindt het geen probleem om 2 tot 4x per maand naar ons kantoor in Amsterdam en/of Kontich (BE) te reizen

HOE JE DIT AANPAKT

Als facturatie/administratief wonder bij iAdvise Groep heb je een absolute doe-mentaliteit. Een aantal deelbedrijven centraliseren zich rond jou en daarom ben je zeer communicatief, klantvriendelijk en pro-actief. Je hebt oog voor detail en werkt nauwkeurig. Bij ons veranderen zaken soms snel en we verwachten dan dat je stressbestendig en flexibel bent, en dat ad-hoc werkzaamheden je niet afschrikken. Maar wij bewaken uiteraard ook jouw gezonde work-life balance!

Je bent voor de facturatie het aanspreekpunt voor de collega’s van een aantal deelbedrijven van iAdvise Groep in Nederland en België. Je vindt het leuk om zaken te regelen, op te volgen en af te ronden. Dit doe je met behulp van de diverse systemen die wij gebruiken. Denk bijvoorbeeld aan systemen voor digitale postverwerking, tijdregistratie, orderadministratie, HR-administratie en natuurlijk ons facturatie systeem.

WAT WIJ JOU BIEDEN

 • Een parttime baan (24-32 uren per week) in een leuke werkomgeving waar samen werken en plezier maken hand in hand gaan. Verdeling van je uren over de week is bespreekbaar.
 • Toffe jaarlijkse activiteiten: onze BBQ, kerstfeest, nieuwjaarsborrel, familiedag, Sinterklaasfeest
 • Slimme en gedreven collega’s in een open en eerlijke cultuur en platte organisatie
 • Een prima loon en flexibele werktijden
 • Reiskostenvergoeding, NS-business card, laptop, telefoonvergoeding, prima pensioenregeling
 • Ruimte voor persoonlijke initiatieven en ontwikkeling: heb jij een goed idee, wij luisteren!

Zin om deel uit te maken van onze gezellige kliek? Neem dan snel contact op!