Donderdag 14 maart was het zover: de grote finale van The Investment Challenge! Een initiatief van iAdvise Groep, waarbij we onze eigen werknemers de kans geven zelf te gaan ondernemen binnen de groep. Over het concept verwijzen we graag naar onze eerdere blogpost.

Geloof in je mensen

Als werkgever geloven wij in onze mensen. We willen hen laten groeien en in hen investeren. En daarmee bedoelen we niet alleen mentaal ondersteunen, maar ook financieel.

Een jaar lang volgden we 12 mogelijke ondernemers in de opbouw van hun businessplan. Alle stappen om succesvol op te starten werden afgevinkt om zo tot een mooi verhaal te komen. Na een aantal selecties bleven er uiteindelijk vier partijen over. Deze vier finalisten stelden op 14 maart enthousiast hun bedrijf-in-spe voor aan een deskundige jury, die naar hartenlust bijkomende vragen stelde.

  • Sihame El Kaouakibi, bezielster van oa. Let’s Go Urban
  • Peter Brouwers, community builder bij Breda Start Up
  • Nick Celis, oprichter van Ronde-Vous

Betrek je werknemers

Niet enkel de jury kreeg een stem, alle werknemers van iAdvise Groep mochten mee stemmen. Samen met de uitkomst van de jury kwam Erik Bauwens eruit als winnaar van The Investment Challenge. Hij krijgt alvast een startbedrag van 5000 EURO om z’n idee verder uit te werken. De jury legde uit waarom zij samen unaniem voor dit project stemden. Het was duidelijk: Erik stak er met kop en schouders bovenuit. Sihame El Kaouakibi wilde al meteen als eerste klant tekenen. Peter Brouwers gaf duidelijk aan dat hij het winnende project enorm innovatief vond en het best uitgewerkt van allemaal.

Waardeer iedereen in je bedrijf

Wij willen àlle kandidaten, die aan The Investment Challenge deelnamen, van harte bedanken voor hun inzet. Het waren stuk voor stuk leuke en interessante projecten! Door het aantal inzendingen die we kregen, kunnen we alleen maar concluderen dat er enorm veel ondernemerschap en innovatievermogen binnen iAdvise groep en de deelbedrijven zit. We vierden dit dan ook gepast gevierd met een hapje en een drankje, want samen werken en genieten is een van onze kernwaarden!

Altijd reden voor een feestje

Naast de finale hadden we nog een reden om de feesten, namelijk de opening van onze vernieuwde kantoren in Kontich en Amsterdam. Deze renovatie werd in december 2018 ingezet en is nu – behalve hier en daar een kleine ‘finishing touch’- afgerond. En het resultaat mag absoluut gezien worden. Altijd welkom voor een kop koffie en een goed gesprek!

 

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *