Bij iAdvise Groep realiseren wij ons heel goed hoeveel geluk wij hebben met de kansen die we in het leven krijgen en de dromen die wij kunnen realiseren. Dit besef deed ons op zoek gaan naar partijen voor wie dit niet allemaal zo evident is. Onder het motto ‘sharing is caring’ willen we onze professionele en persoonlijke ambities koppelen aan maatschappelijke betrokkenheid. Bij de organisatie als Let’s Go Urban is er nood aan professionele IT-ondersteuning om jongeren en vrijwilligers beter van dienst te zijn. Omdat het waarmaken van dromen voor beide bedrijven een belangrijke kernwaarde is, besloten wij onze krachten te bundelen en samen meer dromen te realiseren.

Let’s Go Urban 
Sihame El Kaouakibi is ondernemer en ging in 2009 met de Let’s Go Urban Academy van start. De organisatie biedt kinderen en jongeren van zes tot dertig jaar een uitgebreid naschools programma: Urban Dance, Urban Music, Urban Media, Urban Sports (freerunning en tricking) en Urban Dreamers (voor jongeren die hun droom waar willen maken). Het doel is om kinderen en jongeren te inspireren en kansen te bieden om zich zowel persoonlijk als professioneel te ontwikkelen.

Dromen waarmaken
Kinderen en jongeren die zich inschrijven voor de naschoolse activiteiten van de Let’s Go Urban Academy worden geregistreerd als leden. Zij volgen een uurrooster en hun deelname wordt bijgehouden in een aanwezigheidsregister. Voor de organisatie van de activiteiten zijn er een vijftigtal vrijwilligers. Zowel de administratie van de leden als de onkostenvergoedingen van de vrijwilligers gebeuren nog steeds handmatig. Dat is een tijdrovende taak. Tegelijk is het moeilijk om financieel het overzicht te houden. Daarom zetten wij vrijwillig onze IT-kennis en -ervaring in om die hele administratie te automatiseren. Dat maakt het voor Let’s Go Urban een stuk makkelijker om de kinderen, jongeren en vrijwilligers digitaal op te volgen.

iAdvise Groep is ook altijd op zoek naar jong talent dat zich verder wil ontwikkelen in IT. Naast Let’s Go Urban richtte Sihame ook WannaWork op om de nieuwe generatie talent en het bedrijfsleven met elkaar te verbinden. Onze samenwerking maakt het mogelijk om hun IT-talenten te matchen met onze beschikbare stageplaatsen en jobs. Tegelijk is het ook mogelijk om afgestudeerde IT’ers via Grasshoppers Academy te laten instromen in een programma voor schoolverlaters.

Nieuwe locatie
Let’s Go Urban verhuist binnenkort. De feestzaal op het Kiel in Antwerpen verandert in een coole, hippe locatie voor opleidingen, events, seminaries, etc. Het zal ook dienst gaan doen als locatie voor evenementen van iAdvise Groep. Zo komen klanten en partners in contact met Let’s Go Urban en vice versa. Hierdoor ontstaan er hopelijk nog meer mogelijkheden om dromen te realiseren.

Ben je ook op zoek naar een IT-werkgever die professionele en persoonlijke ambities verbindt met maatschappelijke betrokkenheid? Contacteer iAdvise Groep via info@iadvisegroep.eu

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *