De missie van iAdvise Groep is duidelijk: jou helpen om je innovatieve IT-dromen waar te maken. Dat geldt niet alleen voor onze klanten en partners, maar in de eerste plaats voor onze medewerkers.

Rekrutering was vroeger een vrij zakelijke beslissing. Het bedrijf legde de cv’s van de kandidaten naast elkaar en koos er het profiel met het hoogste diploma en beste referenties uit. Het is een aanpak die in de huidige IT-markt hopeloos is voorbijgestreefd.

Uiteraard spelen opleiding en ervaring ook vandaag nog een rol. Maar bovenal geeft voor iAdvise Groep het talent en het potentieel van een kandidaat de doorslag. Meer nog, iAdvise Groep draait de rollen om. In het hele rekruteringsproces staat de candidate experience centraal. Het opzet is duidelijk: wij willen dat kandidaten voor ons bedrijf kiezen – in plaats van omgekeerd – met de belofte dat ze bij ons hun IT-dromen waar kunnen maken.

Aangename kennismaking

Tijdens het selectieproces kijken we daarom niet alleen naar de technologische kennis van een kandidaat, maar ook of zijn of haar waarden aansluiten op wat we bij iAdvise Groep belangrijk vinden. We zoeken collega’s die open en oprecht zijn, die samen willen werken, maar ook genieten. Dat blijkt niet alleen uit de flexibiliteit die we onze medewerkers aanbieden, maar ook uit de initiatieven die ze nemen: om samen te sporten bijvoorbeeld, of om te ontspannen tijdens de maandelijkse game night.

Eigenlijk moet je als kandidaat dus vooral over de juiste mentaliteit beschikken. Lacunes in technische expertise vangen we op met training en opleiding. Daarom is een eerste gesprek bij iAdvise Groep helemaal geen typisch sollicitatiegesprek. We willen de kandidaten in de eerste plaats goed leren kennen. We willen weten hoe je je voelt, wat je drijfveren zijn, wat je bij ons wil bereiken.

Het leven zoals het is: iAdvise Groep

Na dat eerste gesprek vragen we een kandidaat vaak om een dagje te komen meelopen. Dat laat je toe in de praktijk te ondervinden hoe het er bij ons aan toegaat, hoe de sfeer hier is en hoe we met elkaar omgaan. Natuurlijk tracht ieder bedrijf zich als een fantastische werkgever in de markt te zetten. Maar iAdvise Groep gaat een stap verder. We zwaaien gewoon de deur open. Je kunt gewoon zelf, met eigen ogen komen zien wat er bij ons allemaal gebeurt. Open en oprecht, dus, het leven zoals het is bij iAdvise Groep.

Kies je voor iAdvise Groep, dan heb je meteen als grote voordeel dat je bij de verschillende bedrijven van de groep heel uiteenlopende richtingen uit kan. Je kunt doorgroeien in tal van domeinen, zoals software ontwikkeling, data, infrastructuur en diverse technologieën. Samen met de collega’s stippelen we een pad uit dat je naar de realisatie van je wildste IT-dromen leidt.

Zie je een goede match tussen jezelf en iAdvise Groep? Kom het ons vertellen! 

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *