De groepsbedrijven van iAdvise Groep delen dezelfde visie: ze stellen hun medewerkers centraal. Bij iAdvise Groep werk je op jouw maat, in functie van wat jou boeit. Het is een insteek die de groep ieder jaar extra in de verf zet tijdens hun jaarlijks congres: de Poreifeesten. De perfecte combinatie van werk en fun.

De nonsensicale naam van het jaarlijkse teambuilding event van iAdvise Groep geeft het al aan. Uiteraard wordt er hard gewerkt, maar tegelijk weet de groep heel goed dat het leven meer is dan werken alleen. Daarom vinden er doorheen het jaar bij de diverse groepsbedrijven binnen iAdvise Groep al heel wat sociale activiteiten plaats. Naast het ernstige werk dat ze leveren, streven ze ook een zekere fun factor na.

Alles kan

Bij iAdvise Groep staat de mens centraal. Je stippelt er je eigen traject uit en werkt in de domeinen die je het meest boeien.

Bij de Poreifeesten is dat niet anders. De Poreifeesten schuiven deze waarden van iAdvise Groep extra naar voren. Het event richt zich op teambuilding, maar dan niet op de klassieke manier. Tijdens de Poreifeesten is er geen vast programma, met een reeks presentaties die alle deelnemers verplicht moeten volgen.

Doorheen het jaar doen de medewerkers suggesties rond thema’s voor workshops die ze graag zouden volgen of zelf geven. En: alles kan. Uiteraard duiken er in het programma workshops op rond specifieke technologische onderwerpen. Maar even goed waren er de voorbije jaren sessies over visueel faciliteren, imkeren en yoga, aangevuld met een wijndegustatie, een partij strandvolley, een Segway toer en allerhande videospellen. Ieder jaar is er ook een inspirerende gastspreker. Bij vorige edities waren dat onder meer Sihame El Kaouakibi van Let’s Go Urban en stand-up comedian Arnaut Van den Bossche. Dit jaar sloot Rens van der Vorst het event af met zijn presentatie: ‘Meester of slaaf in tijden van AI’.

Ontmoeting

De editie 2019 van de Poreifeesten vond in Breda plaats. Voor de meer dan 150 aanwezige medewerkers van iAdvise Groep was het opnieuw een hartelijk weerzien met de collega’s van de diverse groepsbedrijven. Heel wat medewerkers zijn doorheen het jaar op locatie aan het werk bij klanten. Anderen zijn nieuw bij de groep. Dat maakt van de Poreifeesten ook een ontmoetingsplaats voor collega’s, die elkaar tot dan soms alleen maar via de telefoon of via e-mailcontact kenden.

Bovenal is het een heel los event, zonder verplichtingen. De medewerkers van de groep kiezen zelf welke sessies en workshops ze willen volgen. Net als in hun job, stippelen ze ook hier hun eigen pad uit. Dat gebeurt bovenal in een ongedwongen, joviale ambiance. De Poreifeesten reflecteren daarmee de huiselijke, sociale sfeer die de groepsbedrijven van iAdvise Groep zo kenmerkt. Een perfecte combinatie van werk en fun.

Meer porei

De term ‘porei’ komt vier keer per jaar ook terug in de Porei Flash. Het interne magazine van iAdvise Groep bundelt ieder kwartaal de belangrijkste nieuwtjes over de groepsbedrijven: nieuwe medewerkers, geboortes en huwelijken, berichten over activiteiten – en de nodige grappen.

Meer weten over wat de bedrijven van iAdvise Groep voor jouw loopbaan kunnen betekenen? Ontdek het hier!

Wil je eens langskomen? Contacteer ons gerust!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *