De hashtag #standaardietsmeer liegt er niet om. iAdvise Groep staat erom bekend haar klanten altijd dat tikkeltje extra te bieden. Maar zo bezorgt de groep ook haar medewerkers een meer dan gewone omkadering. Samen werken en genieten: daar gaat het om.

We spelen een spel vanavond

Jazeker, de medewerkers van iAdvise Groep gaan tot het uiterste voor de klant. Maar even goed vindt de groep dat de boog niet altijd gespannen moet staan. Hard werken is belangrijk, maar hard genieten net zo goed. Dat genieten gebeurt onder meer op de maandelijkse spelletjesavond. Medewerkers, freelancers en stagiairs ontmoeten elkaar hier op een informele manier, met een drankje, een pizza en een grote keuze aan gezelschapsspellen. Twee keer per maand verzamelt iedereen ook op vrijdagnamiddag op kantoor voor een drink. Kwestie van op een leuke manier het weekend in te zetten.

Aangename werkomgeving

iAdvise Groep helpt haar medewerkers hun innovatieve dromen rond IT waar te maken. Dat doet de groep onder meer door op kantoor een aangename werkomgeving te bieden. De kantoren in Kontich ondergingen eerder dit jaar een complete make-over. Het landschapskantoor is aangevuld met meeting rooms en werkruimtes in diverse formaten, zodat iedereen rustig kan vergaderen, Skypen en geconcentreerd werken. De blikvanger van het vernieuwde kantoor is Hell’s Kitchen, een immens ruime keuken, waar ’s middags bij de lunch een gezellige drukte heerst en waar collega’s elkaar doorheen de dag ontmoeten bij een kop koffie – de beste van de hele campus trouwens!

Ook de Nederlandse medewerkers gingen onlangs aan de slag op een nieuwe locatie in Amsterdam. Het kantoor is makkelijk bereikbaar, zowel met de auto als met de tram vanuit Amsterdam Centraal. De medewerkers genieten het meest van het prachtige zicht over het IJ, en ook wel van de pool tafel en game room… Wie wil, kan zelfs over het water naar kantoor komen. iAdvise Groep Nederland beschikt niet alleen over een heerlijk balkon, maar ook over een heuse zwemsteiger vlakbij.

Tijd voor ontspanning

‘Genieten’ stond onlangs opnieuw centraal tijdens de jaarlijkse familiedag in De Efteling. Voor het vierde jaar op rij beleefden alle medewerkers, freelancers en stagiairs van iAdvise Groep – met partner en kinderen – een enorm fijne dag in het park. Terwijl de jongste bezoekers hun ogen uitkeken in het Sprookjesbos, zochten de tieners en de jongeren onder meer de spanning van de diverse roetsjbanen op. Met ruim tweehonderd deelnemers beleefde iAdvise Groep in De Efteling opnieuw een topdag!

Samen werken en genieten

Even ontsnappen uit kantoor om het hoofd leeg te maken, kan ook op een heel eenvoudige manier. Twee keer per week trekt een groepje over de middag even de loopschoenen aan. Er zijn intussen twee teams actief: één met starters en één met meer gevorderde lopers. Na een frisse douche gaan ze daarna dubbel geconcentreerd weer aan de slag. Even de benen strekken is goed voor de gezondheid, maar ook hier gaat het erom plezier te maken en het werk even te laten voor wat het is. Ook daar biedt iAdvise Groep graag de ruimte voor.

Benieuwd naar wat iAdvise Groep jou te bieden heeft? We krijgen graag een bericht van je!

 

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *